GLASFIBERLAMINAT POLYESTER

VIKTIG INFORMATION

Artiklar inom produktområdet komponentmaterial har överförts från Carbex till systerbolaget BEVI från den 1 juni 2020. BEVI får därmed ett brett och heltäckande sortiment på området, vilket kommer att vara till gagn för er som kund.

Säljpersonal, Carina Lindgren och Peter Kjellstrand, flyttar med till Bevi och arbetar oförändrat vidare med komponentförsäljningen.

Flytten ger Carbex möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet, dvs. kolborstar och egenutvecklade kringprodukter inom kraft- och signalöverföring.

Carbex önskar BEVI lycka till med fortsatt försäljning av Carbex komponentprodukter.

För beställning eller övriga frågor ber vi nya såväl som gamla kunder att kontakta BEVI enligt nedan;

Carina Lindgren
Mobil: +46 (0)761-15 72 20
Carina.lindgren@bevi.com

Peter Kjellstrand
Mobil: +46 (0)707-25 55 50
Peter.kjellstrand@bevi.com

BEVI AB
Tel: +46 (0)499-271 00
info@bevi.se
order@bevi.se
www.bevi.com

Kombinationen av värmetålighet och goda mekaniska egenskaper gör materialet användbart i en mängd applikationer

GPO3 är ett glasfiberlaminat uppbyggt av polyesterharts armerat med glasfibermatta för applikationer upp till 155°C med goda egenskaper såväl temperaturmässigt, mekaniskt och elektriskt. Utmärkt att bearbeta med god mekanisk hållfasthet. Tunnare dimensioner går utmärkt att stansa.

UPM S2 är ett glasfiberlaminat uppbyggt av polyesterharts armerat med glasfibermatta eller glasfiberväv för applikationer upp till 155°C. De mycket goda mekaniska egenskaperna gör materialet idealiskt för användningsområden där extrema  mekaniska påfrestningar förekommer. UPM S2 är ett bra val när de mekaniska egenskaperna för GPO3 ej räcker till.